Zodra Hopi het paddenstoelen mandje heeft gezien weet ze wat we gaan doen en zit ze als eerste in de auto
Mohawk, Flint en Atipa
Alle hondjes blij

Beaver heeft als eerste paddenstoelen gevonden

Beaver trots
Niet alle paddenstoelen zijn goed om te eten. Giftige paddenstoelen zijn gemakkelijk te herkennen aan de fellere kleuren. Dit is een fliegenpilz en die zijn mooi maar giftig
de paddestoelen met de geribbelde onderkant zijn meestal giftig
dit is de steinpilz, deze en de rotkäpchen zijn de lekkerste vind ik
de onderkant van een goede paddenstoel om te eten lijkt op een spons
TORTELLONI MET PADDENSTOELENSAUS
INGREDIËNTEN:
1 ui
1000 gram (mag ook meer zijn) wilde paddenstoelen
boter
1 blik gepelde tomaten
1/8 liter slagroom
zout en peper
1 pakje tortelloni
200 gram parmancaanse kaas
verse basilicum naar smaak
Bereiding;
Was de paddestoelen en laat ze uitlekken.
Snipper de ui en snijd de paddestoelen in plakjes.
Verhit de boter en roerbak de ui en de paddestoelen ongeveer 3 min. Roer de tomaten en de room erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe.
Kook de tortelloni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Laat de saus door en door heet worden en roer de kaas en basilicum erdoor.
Giet de pasta af en laat goed uitlekken en meng het met de saus.
Eet smakelijk voor baasjes en hondjes :D